تبلیغات
دنیای اینترنت - آموزش پیش غذایی رسمی برای افطاری های ماه رمضان
 
دنیای اینترنت

آموزش پیش غذایی رسمی برای افطاری های ماه رمضان

به گزارش مجله آشپزی پارس ناز به نقل از مجله زندگی ایده آل ،آموزش درست کردن گراتن بادمجان وقت زیادی از شما نخواهد گرفت و با صرف زمان کمی می توانید یک گراتن بادمجان خوش طعم درست کنید.گراتن بادمجان یکی از بهترین پیش غذاها برای میهمانی های رسمی است.

 

مواد لازم:

بادمجان دلمه‌ای سایز خیلی كوچك: 8 عدد
فیله‌مرغ: 10 عدد
پنیر پارمسان: دو قاشق غذاخوری
پنیر لبنه: 200 گرم
خامه صبحانه: 250گرم
پیاز متوسط: یك عدد
زعفران آب كرده: به میزان لازم
خردل: دو قاشق غذاخوری
پنیر پیتزای رنده شده: به میزان لازم
سس بشامل: دو لیوان

 

روش تهیه:

1. ابتدا فیله‌های مرغ را به اندازه دو بند انگشت به شكل خلالی خرد می‌كنیم، پیاز را هم رنده می‌كنیم و مرغ‌ها را زعفرانی كرده ، خردل و پیاز رنده شده را به آنها اضافه می‌كنیم. حالا مرغ‌ها را در ظرفی در بسته به مدت دو ساعت در یخچال قرار می‌دهیم.

 

2. در این فاصله كلاهك بادمجان‌ها را برداشته و طوری این كار را انجام می‌دهیم كه آسیب نبیند كه بعدا برای تزیین از آنها استفاده كنیم. داخل شكم بادمجان‌ها را با یك قاشق مرباخوری تا جایی كه دیواره آسیب نبیند، خالی می‌كنیم اما لزومی ندارد حجم زیادی از بادمجان را خالی كنیم.

 

در یك ظرف گود و كوچك كه مناسب سرخ كردن بادمجان باشد، روغن می‌ریزیم؛ طوری كه حداقل یك‌سوم ظرف پر شود. بادمجان‌ها را داخل روغن شناور و سرخ می‌كنیم و سپس روی دستمال حوله‌ای قرار می‌دهیم تا روغن اضافه‌شان گرفته شود.

 

3. حالا فیله‌های مرغ را با روغن خیلی كم سرخ می‌كنیم و خامه و پنیر خامه‌ای را به آنها اضافه می‌كنیم. سرخ كردن مرغ باید با حرارت متوسط و در مدت زمانی حدودا 10 تا 12 دقیقه باشد تا كاملا مغزپخت شود. وقتی پنیر و خامه را به آنها اضافه كردیم،

 

همه مواد را با هم خوب مخلوط می‌كنیم. حالا حدود 150 گرم پنیر پیتزای رنده شده و پنیر پارمسان داخل مواد می‌ریزیم و تا جایی كه تمام مواد با هم مخلوط شوند، هم می‌زنیم. اكنون از مواد آماده شده‌مان، داخل بادمجان‌ها را پر می‌كنیم.

 

4. كف ظرف مورد نظر كه می‌خواهیم گراتن را در آن بچینیم كمی روغن ریخته و سپس به ارتفاع دو سانتی‌متر سس بشامل می‌ریزیم. بادمجان‌ها را داخل سس چیده روی دهانه هر بادمجان یك قاشق غذاخوری سس بشامل ریخته و سطح آن را با پنیر پیتزای رنده شده می‌پوشانیم.

 

گراتن را یك ساعت در پنجره وسط فر كه از قبل با دمای 170 درجه سانتی‌گراد گرم كرده‌ایم قرار داده و می‌پزیم. پس از خارج كردن غذای‌مان از فر برای تزیین، كلاهك بادمجان‌ها را روی آنها قرار می‌دهیم.

 

منبع:مجله زندگی ایده آل

 

 




منبع :آموزش پیش غذایی رسمی برای افطاری های ماه رمضان
http://www.parsnaz.ir/%d8%a2%d9%85%d9%88%d8%b2%d8%b4-%d9%be%db%8c%d8%b4-%d8%ba%d8%b0%d8%a7%db%8c%db%8c-%d8%a8%d8%b1%d8%a7%db%8c-%d8%a7%d9%81%d8%b7%d8%a7%d8%b1%db%8c-%d9%85%d8%a7%d9%87-%d8%b1%d9%85%d8%b6%d8%a7%d9%86.htmlکلمات مرتبط :
آموزش پیش غذایی رسمی برای افطاری های ماه رمضان - پارس ناز,
آموزش پیش غذایی رسمی برای افطاری های ماه رمضان - خبر روز,
آموزش پیش غذایی رسمی برای افطاری های ماه رمضان - مجله اینترنتی ...,
یازده پیش غذای خوشمزه و ساده - آکا - آکاایران,
انواع دسر ، پیش غذا،دسرهای خوشمزه - آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران ...,
Images for آموزش پیش غذایی رسمی برای افطاری های ماه رمضان,
سالاد و پیش غذا(16) - آشپزیهای مامانم.. - نی نی وبلاگ,
پیش غذایی رسمی برای افطاری ها,
آموزش طبخ غذاهای مخصوص ماه رمضان - پرشین وی,
ژورنال غذای لادن* - ژورنال ماه رمضان *9,




نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :